Van Roon Hockey Experience

Van Roon Hockey Experience kun je vinden aan de Gildeweg 128 in Schiedam.

Meer informatie over Van Roon Hockey Experience in Schiedam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schiedam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Van Roon Hockey Experience wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Van Roon Hockey Experience in Schiedam is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Van Roon Hockey Experience vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Van Roon Hockey Experience in Schiedam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Van Roon Hockey Experience ? Je kunt de bezoeken op Gildeweg 128 in Schiedam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 11320068, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Van Roon Hockey Experience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Roon Hockey Experience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Van Roon Hockey Experience

Bezoekers bekeken ook