Airhockeytafel

Airhockeytafel kun je vinden aan de Vijfhuizerdijk 181 in Vijfhuizen.

Meer informatie over Airhockeytafel in Vijfhuizen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Vijfhuizen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Airhockeytafel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze E-commerceservice is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Airhockeytafel in Vijfhuizen is er voor alle niveaus. Het is een ideale E-commerceservice om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Airhockeytafel vooral een E-commerceservice waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Airhockeytafel in Vijfhuizen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Airhockeytafel ? Je kunt de E-commerceservice bezoeken op Vijfhuizerdijk 181 in Vijfhuizen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 201 0082, of door te mailen via de website: http://airhockeytafelland.nl/

Hoe kom je bij Airhockeytafel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Airhockeytafel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Airhockeytafel

Bezoekers bekeken ook