Jobo Hockey

Jobo Hockey kun je vinden aan de Boksdoornerf 529 in Tilburg.

Meer informatie over Jobo Hockey in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jobo Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze E-commerceservice is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jobo Hockey in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale E-commerceservice om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jobo Hockey vooral een E-commerceservice waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jobo Hockey in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jobo Hockey ? Je kunt de E-commerceservice bezoeken op Boksdoornerf 529 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 301 0254, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Jobo Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jobo Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jobo Hockey

Bezoekers bekeken ook