Birprint

Birprint kun je vinden aan de Broekhem 108 in Valkenburg.

Meer informatie over Birprint in Valkenburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Valkenburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Birprint wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Groothandelaar is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Birprint in Valkenburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Groothandelaar om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Birprint vooral een Groothandelaar waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Birprint in Valkenburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Birprint ? Je kunt de Groothandelaar bezoeken op Broekhem 108 in Valkenburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 27034977, of door te mailen via de website: https://hockeyshop13.nl/

Hoe kom je bij Birprint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Birprint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Birprint

Bezoekers bekeken ook