Cyclone Hockey B.V.

Cyclone Hockey B.V. kun je vinden aan de Julianastraat 2 in Asten.

Meer informatie over Cyclone Hockey B.V. in Asten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Asten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Cyclone Hockey B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Groothandelaar is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Cyclone Hockey B.V. in Asten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Groothandelaar om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Cyclone Hockey B.V. vooral een Groothandelaar waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Cyclone Hockey B.V. in Asten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Cyclone Hockey B.V. ? Je kunt de Groothandelaar bezoeken op Julianastraat 2 in Asten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 23481953, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Cyclone Hockey B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cyclone Hockey B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Cyclone Hockey B.V.

Bezoekers bekeken ook