Bruba Sport Etten-leur

Bruba Sport Etten-leur kun je vinden aan de Bisschopsmolenstraat 2 in Etten-Leur.

Meer informatie over Bruba Sport Etten-leur in Etten-Leur

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Etten-Leur of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Bruba Sport Etten-leur wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportkledingwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Bruba Sport Etten-leur in Etten-Leur is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportkledingwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Bruba Sport Etten-leur vooral een Sportkledingwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Bruba Sport Etten-leur in Etten-Leur meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Bruba Sport Etten-leur ? Je kunt de Sportkledingwinkel bezoeken op Bisschopsmolenstraat 2 in Etten-Leur. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 503 7365, of door te mailen via de website: http://www.bruba.nl/

Hoe kom je bij Bruba Sport Etten-leur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruba Sport Etten-leur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bruba Sport Etten-leur

Bezoekers bekeken ook