Funkousen

Funkousen kun je vinden aan de Laan van Haagvliet 44 in Voorburg.

Meer informatie over Funkousen in Voorburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Voorburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Funkousen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportkledingwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Funkousen in Voorburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportkledingwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Funkousen vooral een Sportkledingwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Funkousen in Voorburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Funkousen ? Je kunt de Sportkledingwinkel bezoeken op Laan van Haagvliet 44 in Voorburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 327 3060, of door te mailen via de website: http://www.funkousen.nl/

Hoe kom je bij Funkousen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Funkousen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Funkousen

Bezoekers bekeken ook