Field Hockey Specialist

Field Hockey Specialist kun je vinden aan de Varviksweg 30 in Enschede.

Meer informatie over Field Hockey Specialist in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Field Hockey Specialist wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Personal trainer is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Field Hockey Specialist in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Personal trainer om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Field Hockey Specialist vooral een Personal trainer waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Field Hockey Specialist in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Field Hockey Specialist ? Je kunt de Personal trainer bezoeken op Varviksweg 30 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 48793762, of door te mailen via de website: https://www.fieldhealthspecialist.com/

Hoe kom je bij Field Hockey Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Field Hockey Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Field Hockey Specialist

Bezoekers bekeken ook