Haloks

Haloks kun je vinden aan de Schuttersweg 6 in Heerde.

Meer informatie over Haloks in Heerde

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerde of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Haloks wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Personal trainer is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Haloks in Heerde is er voor alle niveaus. Het is een ideale Personal trainer om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Haloks vooral een Personal trainer waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Haloks in Heerde meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Haloks ? Je kunt de Personal trainer bezoeken op Schuttersweg 6 in Heerde. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 30417702, of door te mailen via de website: https://www.halokshockey.com/

Hoe kom je bij Haloks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haloks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Haloks

Bezoekers bekeken ook