GreenFields

GreenFields kun je vinden aan de G. van der Muelenweg 2 in Nijverdal.

Meer informatie over GreenFields in Nijverdal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijverdal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is GreenFields wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Fabrikant is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, GreenFields in Nijverdal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Fabrikant om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is GreenFields vooral een Fabrikant waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is GreenFields in Nijverdal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over GreenFields ? Je kunt de Fabrikant bezoeken op G. van der Muelenweg 2 in Nijverdal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 548 633 333, of door te mailen via de website: http://www.greenfields.eu/

Hoe kom je bij GreenFields? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GreenFields het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. GreenFields

Bezoekers bekeken ook