LMB Sports

LMB Sports kun je vinden aan de De Loop, Havenweg 6 in Echt.

Meer informatie over LMB Sports in Echt

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Echt of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is LMB Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Fabrikant is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, LMB Sports in Echt is er voor alle niveaus. Het is een ideale Fabrikant om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is LMB Sports vooral een Fabrikant waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is LMB Sports in Echt meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over LMB Sports ? Je kunt de Fabrikant bezoeken op De Loop, Havenweg 6 in Echt. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 475 580 655, of door te mailen via de website: https://lmb-sports.com/

Hoe kom je bij LMB Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LMB Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. LMB Sports

Bezoekers bekeken ook