Hingly Socks

Hingly Socks kun je vinden aan de Laan van Haagvliet 44 in Voorburg.

Meer informatie over Hingly Socks in Voorburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Voorburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hingly Socks wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Kledingwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hingly Socks in Voorburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Kledingwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hingly Socks vooral een Kledingwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hingly Socks in Voorburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hingly Socks ? Je kunt de Kledingwinkel bezoeken op Laan van Haagvliet 44 in Voorburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 38442402, of door te mailen via de website: https://www.hingly.com/

Hoe kom je bij Hingly Socks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hingly Socks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hingly Socks

Bezoekers bekeken ook