Hockeyshop13

Hockeyshop13 kun je vinden aan de Doctor Ariënsstraat 59 in Valkenburg.

Meer informatie over Hockeyshop13 in Valkenburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Valkenburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyshop13 wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Kledingwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyshop13 in Valkenburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Kledingwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyshop13 vooral een Kledingwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyshop13 in Valkenburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyshop13 ? Je kunt de Kledingwinkel bezoeken op Doctor Ariënsstraat 59 in Valkenburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 27034977, of door te mailen via de website: https://hockeyshop13.nl/

Hoe kom je bij Hockeyshop13? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyshop13 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyshop13

Bezoekers bekeken ook