hockey harlingen

hockey harlingen kun je vinden aan de Noordooster Singel 67 in Harlingen.

Meer informatie over hockey harlingen in Harlingen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Harlingen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is hockey harlingen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze School is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, hockey harlingen in Harlingen is er voor alle niveaus. Het is een ideale School om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is hockey harlingen vooral een School waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is hockey harlingen in Harlingen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over hockey harlingen ? Je kunt de School bezoeken op Noordooster Singel 67 in Harlingen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij hockey harlingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hockey harlingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. hockey harlingen

Bezoekers bekeken ook