Jolie Hockey School

Jolie Hockey School kun je vinden aan de Nachtwachtlaan 281 in Amsterdam.

Meer informatie over Jolie Hockey School in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jolie Hockey School wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze School is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jolie Hockey School in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale School om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jolie Hockey School vooral een School waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jolie Hockey School in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jolie Hockey School ? Je kunt de School bezoeken op Nachtwachtlaan 281 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 51644337, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Jolie Hockey School? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jolie Hockey School het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jolie Hockey School

Bezoekers bekeken ook