Hockey Talentcentrum Heerenveen

Hockey Talentcentrum Heerenveen kun je vinden aan de It Hege Stik 12 in Heerenveen.

Meer informatie over Hockey Talentcentrum Heerenveen in Heerenveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerenveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Talentcentrum Heerenveen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportpark is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Talentcentrum Heerenveen in Heerenveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportpark om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Talentcentrum Heerenveen vooral een Sportpark waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Talentcentrum Heerenveen in Heerenveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Talentcentrum Heerenveen ? Je kunt de Sportpark bezoeken op It Hege Stik 12 in Heerenveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 50516583, of door te mailen via de website: http://www.burosupport.nl/

Hoe kom je bij Hockey Talentcentrum Heerenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Talentcentrum Heerenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Talentcentrum Heerenveen

Bezoekers bekeken ook