Sportpark Lageweg

Sportpark Lageweg kun je vinden aan de Lageweg in Noordwijk.

Meer informatie over Sportpark Lageweg in Noordwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Noordwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpark Lageweg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportpark is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpark Lageweg in Noordwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportpark om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpark Lageweg vooral een Sportpark waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpark Lageweg in Noordwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpark Lageweg ? Je kunt de Sportpark bezoeken op Lageweg in Noordwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportpark Lageweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Lageweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportpark Lageweg

Bezoekers bekeken ook