Hockeykampen Maastricht

Hockeykampen Maastricht kun je vinden aan de Olympiaweg in Maastricht.

Meer informatie over Hockeykampen Maastricht in Maastricht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maastricht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeykampen Maastricht wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Kinderkamp is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeykampen Maastricht in Maastricht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Kinderkamp om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeykampen Maastricht vooral een Kinderkamp waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeykampen Maastricht in Maastricht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeykampen Maastricht ? Je kunt de Kinderkamp bezoeken op Olympiaweg in Maastricht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 43 362 0217, of door te mailen via de website: http://hockeykampen.net/

Hoe kom je bij Hockeykampen Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeykampen Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeykampen Maastricht

Bezoekers bekeken ook