SportWays

SportWays kun je vinden aan de Nieuwe Kalfjeslaan 21C in Amstelveen.

Meer informatie over SportWays in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SportWays wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Kinderkamp is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SportWays in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Kinderkamp om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SportWays vooral een Kinderkamp waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SportWays in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SportWays ? Je kunt de Kinderkamp bezoeken op Nieuwe Kalfjeslaan 21C in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 662 2157, of door te mailen via de website: https://www.sportways.nl/

Hoe kom je bij SportWays? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportWays het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SportWays

Bezoekers bekeken ook