Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam

Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam kun je vinden aan de Roesiel 16 in Amsterdam.

Meer informatie over Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Roesiel 16 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 210 6210, of door te mailen via de website: http://www.jumbosports.com/

Hoe kom je bij Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jumbo Golf Hockey Wintersport Amsterdam

Bezoekers bekeken ook