SkateZone

SkateZone kun je vinden aan de Ceintuurbaan 59 in Amsterdam.

Meer informatie over SkateZone in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SkateZone wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SkateZone in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SkateZone vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SkateZone in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SkateZone ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Ceintuurbaan 59 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 662 2822, of door te mailen via de website: https://skatezone.nl/

Hoe kom je bij SkateZone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SkateZone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SkateZone

Bezoekers bekeken ook