Jumbo Hockey Utrecht

Jumbo Hockey Utrecht kun je vinden aan de Herculesplein 275 in Utrecht.

Meer informatie over Jumbo Hockey Utrecht in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jumbo Hockey Utrecht wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockey is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jumbo Hockey Utrecht in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockey om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jumbo Hockey Utrecht vooral een Hockey waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jumbo Hockey Utrecht in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jumbo Hockey Utrecht ? Je kunt de Hockey bezoeken op Herculesplein 275 in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 268 6136, of door te mailen via de website: https://www.jumbosports.com/hockey

Hoe kom je bij Jumbo Hockey Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo Hockey Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Jumbo Hockey Utrecht

Bezoekers bekeken ook