Mixed Hockey Club Teteringen

Mixed Hockey Club Teteringen kun je vinden aan de Donkerstraat 38c in Teteringen.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Teteringen in Teteringen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Teteringen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Teteringen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockey is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Teteringen in Teteringen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockey om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Teteringen vooral een Hockey waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Teteringen in Teteringen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Teteringen ? Je kunt de Hockey bezoeken op Donkerstraat 38c in Teteringen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 581 0490, of door te mailen via de website: http://www.mhct.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Teteringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Teteringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Teteringen

Bezoekers bekeken ook