NK Hockey Techniek

NK Hockey Techniek kun je vinden aan de Van Diepenburchstraat 44 in Den Haag.

Meer informatie over NK Hockey Techniek in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is NK Hockey Techniek wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Recreatiecentrum is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, NK Hockey Techniek in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Recreatiecentrum om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is NK Hockey Techniek vooral een Recreatiecentrum waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is NK Hockey Techniek in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over NK Hockey Techniek ? Je kunt de Recreatiecentrum bezoeken op Van Diepenburchstraat 44 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 14004216, of door te mailen via de website: http://www.nkhockeytechniek.nl/

Hoe kom je bij NK Hockey Techniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NK Hockey Techniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. NK Hockey Techniek

Bezoekers bekeken ook