Ommoordse Mixed Hockey Club

Ommoordse Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Igor Stravinskisingel 1 in Rotterdam.

Meer informatie over Ommoordse Mixed Hockey Club in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Ommoordse Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Recreatiecentrum is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Ommoordse Mixed Hockey Club in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Recreatiecentrum om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Ommoordse Mixed Hockey Club vooral een Recreatiecentrum waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Ommoordse Mixed Hockey Club in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Ommoordse Mixed Hockey Club ? Je kunt de Recreatiecentrum bezoeken op Igor Stravinskisingel 1 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 420 5264, of door te mailen via de website: http://www.omhc.nl/

Hoe kom je bij Ommoordse Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ommoordse Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Ommoordse Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook