PerfectSkate

PerfectSkate kun je vinden aan de Kardingerplein 1 in Groningen.

Meer informatie over PerfectSkate in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is PerfectSkate wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsenslijperij is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, PerfectSkate in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsenslijperij om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is PerfectSkate vooral een Schaatsenslijperij waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is PerfectSkate in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over PerfectSkate ? Je kunt de Schaatsenslijperij bezoeken op Kardingerplein 1 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 577 0060, of door te mailen via de website: https://perfectskate.nl/

Hoe kom je bij PerfectSkate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PerfectSkate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. PerfectSkate

Bezoekers bekeken ook