Schaatsslijpmachines

Schaatsslijpmachines kun je vinden aan de Leeuwarderstraatweg 21 in Heerenveen.

Meer informatie over Schaatsslijpmachines in Heerenveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerenveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Schaatsslijpmachines wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsenslijperij is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Schaatsslijpmachines in Heerenveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsenslijperij om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Schaatsslijpmachines vooral een Schaatsenslijperij waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Schaatsslijpmachines in Heerenveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Schaatsslijpmachines ? Je kunt de Schaatsenslijperij bezoeken op Leeuwarderstraatweg 21 in Heerenveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 51294772, of door te mailen via de website: https://www.schaatsslijpmachines.nl/

Hoe kom je bij Schaatsslijpmachines? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaatsslijpmachines het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Schaatsslijpmachines

Bezoekers bekeken ook