The Hockey Factory

The Hockey Factory kun je vinden aan de Vlasakker 30 in Schiedam.

Meer informatie over The Hockey Factory in Schiedam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schiedam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is The Hockey Factory wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Trainingscentrum is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, The Hockey Factory in Schiedam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Trainingscentrum om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is The Hockey Factory vooral een Trainingscentrum waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is The Hockey Factory in Schiedam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over The Hockey Factory ? Je kunt de Trainingscentrum bezoeken op Vlasakker 30 in Schiedam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 48793762, of door te mailen via de website: https://www.hockeyfactory.nl/

Hoe kom je bij The Hockey Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hockey Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. The Hockey Factory

Bezoekers bekeken ook