Twentse Hockey Academie

Twentse Hockey Academie kun je vinden aan de Boddenkampstraat 88 in Enschede.

Meer informatie over Twentse Hockey Academie in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Twentse Hockey Academie wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Trainingscentrum is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Twentse Hockey Academie in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Trainingscentrum om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Twentse Hockey Academie vooral een Trainingscentrum waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Twentse Hockey Academie in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Twentse Hockey Academie ? Je kunt de Trainingscentrum bezoeken op Boddenkampstraat 88 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 48793762, of door te mailen via de website: http://www.twentsehockeyacademie.nl/

Hoe kom je bij Twentse Hockey Academie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twentse Hockey Academie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Twentse Hockey Academie

Bezoekers bekeken ook