Jumbo Golf Arnhem

Jumbo Golf Arnhem kun je vinden aan de Heerlenstraat 65A in Arnhem.

Meer informatie over Jumbo Golf Arnhem in Arnhem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Arnhem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jumbo Golf Arnhem wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Golfwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jumbo Golf Arnhem in Arnhem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Golfwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jumbo Golf Arnhem vooral een Golfwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jumbo Golf Arnhem in Arnhem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jumbo Golf Arnhem ? Je kunt de Golfwinkel bezoeken op Heerlenstraat 65A in Arnhem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 26 767 6036, of door te mailen via de website: http://www.jumbogolf.com/

Hoe kom je bij Jumbo Golf Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo Golf Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jumbo Golf Arnhem

Bezoekers bekeken ook