Jumbo Golf Veghel

Jumbo Golf Veghel kun je vinden aan de Rijksweg 16 in Veghel.

Meer informatie over Jumbo Golf Veghel in Veghel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veghel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jumbo Golf Veghel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Golfwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jumbo Golf Veghel in Veghel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Golfwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jumbo Golf Veghel vooral een Golfwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jumbo Golf Veghel in Veghel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jumbo Golf Veghel ? Je kunt de Golfwinkel bezoeken op Rijksweg 16 in Veghel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 413 762 539, of door te mailen via de website: http://www.jumbogolf.com/

Hoe kom je bij Jumbo Golf Veghel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo Golf Veghel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Jumbo Golf Veghel

Bezoekers bekeken ook