Jumbo Golf & Hockey Teteringen

Jumbo Golf & Hockey Teteringen kun je vinden aan de Oosterhoutseweg 129b in Teteringen.

Meer informatie over Jumbo Golf & Hockey Teteringen in Teteringen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Teteringen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jumbo Golf & Hockey Teteringen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Golfwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jumbo Golf & Hockey Teteringen in Teteringen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Golfwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jumbo Golf & Hockey Teteringen vooral een Golfwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jumbo Golf & Hockey Teteringen in Teteringen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jumbo Golf & Hockey Teteringen ? Je kunt de Golfwinkel bezoeken op Oosterhoutseweg 129b in Teteringen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 571 9222, of door te mailen via de website: http://www.jumbogolfhockey.com/

Hoe kom je bij Jumbo Golf & Hockey Teteringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo Golf & Hockey Teteringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jumbo Golf & Hockey Teteringen

Bezoekers bekeken ook