Kiwa Isa Sport

Kiwa Isa Sport kun je vinden aan de Wilmersdorf 50 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kiwa Isa Sport in Apeldoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Apeldoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Kiwa Isa Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stichting is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Kiwa Isa Sport in Apeldoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stichting om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Kiwa Isa Sport vooral een Stichting waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Kiwa Isa Sport in Apeldoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Kiwa Isa Sport ? Je kunt de Stichting bezoeken op Wilmersdorf 50 in Apeldoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 88 562 2600, of door te mailen via de website: https://www.kiwa.com/nl/nl/markten/sport-toerisme-en-vrije-tijd/sport/

Hoe kom je bij Kiwa Isa Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kiwa Isa Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Kiwa Isa Sport

Bezoekers bekeken ook