Vereniging GP Bulls

Vereniging GP Bulls kun je vinden aan de Strijdakker 1 in Nuenen.

Meer informatie over Vereniging GP Bulls in Nuenen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nuenen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Vereniging GP Bulls wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stichting is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Vereniging GP Bulls in Nuenen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stichting om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Vereniging GP Bulls vooral een Stichting waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Vereniging GP Bulls in Nuenen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Vereniging GP Bulls ? Je kunt de Stichting bezoeken op Strijdakker 1 in Nuenen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.gpbulls.nl/

Hoe kom je bij Vereniging GP Bulls? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging GP Bulls het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Vereniging GP Bulls

Bezoekers bekeken ook