Stichting Tophockey Nijmegen

Stichting Tophockey Nijmegen kun je vinden aan de d'Almarasweg 37 in Nijmegen.

Meer informatie over Stichting Tophockey Nijmegen in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting Tophockey Nijmegen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stichting is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting Tophockey Nijmegen in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stichting om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting Tophockey Nijmegen vooral een Stichting waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting Tophockey Nijmegen in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting Tophockey Nijmegen ? Je kunt de Stichting bezoeken op d'Almarasweg 37 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.nmhcnijmegen.nl/site/default.asp?option=850&organisatie=51&menu=2

Hoe kom je bij Stichting Tophockey Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Tophockey Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichting Tophockey Nijmegen

Bezoekers bekeken ook