OnderwaterSport Vereniging Hilversum

OnderwaterSport Vereniging Hilversum kun je vinden aan de Zwembad de Lieberg, Jan van der Heijdenstraat 170 in Hilversum.

Meer informatie over OnderwaterSport Vereniging Hilversum in Hilversum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hilversum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is OnderwaterSport Vereniging Hilversum wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Duikclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, OnderwaterSport Vereniging Hilversum in Hilversum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Duikclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is OnderwaterSport Vereniging Hilversum vooral een Duikclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is OnderwaterSport Vereniging Hilversum in Hilversum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over OnderwaterSport Vereniging Hilversum ? Je kunt de Duikclub bezoeken op Zwembad de Lieberg, Jan van der Heijdenstraat 170 in Hilversum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 683 0954, of door te mailen via de website: https://onderwatersport-vereniging-hilversum.business.site/

Hoe kom je bij OnderwaterSport Vereniging Hilversum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OnderwaterSport Vereniging Hilversum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. OnderwaterSport Vereniging Hilversum

Bezoekers bekeken ook