Onderwatersportvereniging Galathea

Onderwatersportvereniging Galathea kun je vinden aan de Sluiskade Noordzijde 126 in Almelo.

Meer informatie over Onderwatersportvereniging Galathea in Almelo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Almelo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Onderwatersportvereniging Galathea wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Duikclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Onderwatersportvereniging Galathea in Almelo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Duikclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Onderwatersportvereniging Galathea vooral een Duikclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Onderwatersportvereniging Galathea in Almelo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Onderwatersportvereniging Galathea ? Je kunt de Duikclub bezoeken op Sluiskade Noordzijde 126 in Almelo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.galathea.nl/

Hoe kom je bij Onderwatersportvereniging Galathea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwatersportvereniging Galathea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Onderwatersportvereniging Galathea

Bezoekers bekeken ook