Onderwatersportvereniging De Aquanauten

Onderwatersportvereniging De Aquanauten kun je vinden aan de Het Nieuwland 2 in Den Helder.

Meer informatie over Onderwatersportvereniging De Aquanauten in Den Helder

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Helder of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Onderwatersportvereniging De Aquanauten wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Duikclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Onderwatersportvereniging De Aquanauten in Den Helder is er voor alle niveaus. Het is een ideale Duikclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Onderwatersportvereniging De Aquanauten vooral een Duikclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Onderwatersportvereniging De Aquanauten in Den Helder meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Onderwatersportvereniging De Aquanauten ? Je kunt de Duikclub bezoeken op Het Nieuwland 2 in Den Helder. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 223 635 739, of door te mailen via de website: https://aquanauten.nl/

Hoe kom je bij Onderwatersportvereniging De Aquanauten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwatersportvereniging De Aquanauten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Onderwatersportvereniging De Aquanauten

Bezoekers bekeken ook