Bandy Eindhoven

Bandy Eindhoven kun je vinden aan de Antoon Coolenlaan 3 in Eindhoven.

Meer informatie over Bandy Eindhoven in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Bandy Eindhoven wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Winkel voor ijshockeybenodigdheden is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Bandy Eindhoven in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Winkel voor ijshockeybenodigdheden om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Bandy Eindhoven vooral een Winkel voor ijshockeybenodigdheden waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Bandy Eindhoven in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Bandy Eindhoven ? Je kunt de Winkel voor ijshockeybenodigdheden bezoeken op Antoon Coolenlaan 3 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://bandy-eindhoven.nl/

Hoe kom je bij Bandy Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bandy Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Bandy Eindhoven

Bezoekers bekeken ook