De Hockeywinkel

De Hockeywinkel kun je vinden aan de Donk 7a in Barendrecht.

Meer informatie over De Hockeywinkel in Barendrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Barendrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Hockeywinkel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Hockeywinkel in Barendrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Hockeywinkel vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Hockeywinkel in Barendrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Hockeywinkel ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Donk 7a in Barendrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 180 239 564, of door te mailen via de website: http://www.de-hockeywinkel.nl/

Hoe kom je bij De Hockeywinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hockeywinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Hockeywinkel

Bezoekers bekeken ook