De Hockeywinkel

De Hockeywinkel kun je vinden aan de De Vesting 41 in Dalfsen.

Meer informatie over De Hockeywinkel in Dalfsen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dalfsen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Hockeywinkel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Winkel voor ijshockeybenodigdheden is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Hockeywinkel in Dalfsen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Winkel voor ijshockeybenodigdheden om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Hockeywinkel vooral een Winkel voor ijshockeybenodigdheden waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Hockeywinkel in Dalfsen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Hockeywinkel ? Je kunt de Winkel voor ijshockeybenodigdheden bezoeken op De Vesting 41 in Dalfsen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 529 432 828, of door te mailen via de website: http://dehockeywinkel.nl/

Hoe kom je bij De Hockeywinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hockeywinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. De Hockeywinkel

Bezoekers bekeken ook