Demelinne Hockey

Demelinne Hockey kun je vinden aan de Zilverstraat 116 in Den Haag.

Meer informatie over Demelinne Hockey in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Demelinne Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Winkel voor ijshockeybenodigdheden is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Demelinne Hockey in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Winkel voor ijshockeybenodigdheden om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Demelinne Hockey vooral een Winkel voor ijshockeybenodigdheden waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Demelinne Hockey in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Demelinne Hockey ? Je kunt de Winkel voor ijshockeybenodigdheden bezoeken op Zilverstraat 116 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.demelinnehockey.nl/

Hoe kom je bij Demelinne Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Demelinne Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Demelinne Hockey

Bezoekers bekeken ook