Sharp Edge

Sharp Edge kun je vinden aan de Kummenaedestraat 45c in Geleen.

Meer informatie over Sharp Edge in Geleen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Geleen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sharp Edge wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Winkel voor ijshockeybenodigdheden is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sharp Edge in Geleen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Winkel voor ijshockeybenodigdheden om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sharp Edge vooral een Winkel voor ijshockeybenodigdheden waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sharp Edge in Geleen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sharp Edge ? Je kunt de Winkel voor ijshockeybenodigdheden bezoeken op Kummenaedestraat 45c in Geleen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 27157109, of door te mailen via de website: https://www.sharpedge.nl/

Hoe kom je bij Sharp Edge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sharp Edge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sharp Edge

Bezoekers bekeken ook