1. fietsen
  2. HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,.

HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,.

5/5

Op zoek naar een nieuwe en goeie fiets? Misschien is deze HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,. iets voor jou? Dit is een Transportfiets in de kleur Zwart en met een 26 Inch wielmaat. Lees snel verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,.

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

37

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat

26 Inch

Gewicht

21 kg

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Aan frame

Positie van de accu

Ketting

Aantal ondersteuningsstanden

1 stand

Actieradius

0 tot 75 km

Maximale snelheid

25 km/h

Omschrijving van de HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,.

De HITWAY 26 inch e-bike elektrische stadsfiets is een ideale fiets voor zowel dames als heren, en biedt een stille, comfortabele ervaring. De 250W motor biedt een krachtige ondersteuning bij het fietsen, waardoor je gemakkelijk de heuvels op kunt. De pedalen zijn ontworpen met antislipfunctie, waardoor je in alle omstandigheden een stabiele rit hebt. Daarnaast heeft de HITWAY een verstelbare zithoogte, waardoor deze geschikt is voor verschillende lichaamsafmetingen. Ook biedt de fiets twee rijstanden. De fitness rijstand biedt een maximale ondersteuning bij het fietsen, terwijl de lichte rijstand een ondersteuning biedt die is afgestemd op het gewicht van de berijder. Ook heeft de HITWAY een 3-snelsheidsregeling en batterij-indicator, waardoor je de fiets naar wens kunt instellen. Al met al is de HITWAY 26 inch e-bike een ideale elektrische stadsfiets voor zowel dames als heren. Het biedt een krachtige en stille ondersteuning bij het fietsen, waardoor je gemakkelijk de heuvels op kunt. Daarnaast heeft het een verstelbare zithoogte en 3-sn.

Veelgestelde vragen over de HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,.

De HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,. heeft een wielmaat van 26 Inch, een framemaat van 37 en het frame is gemaakt van Aluminium.

De HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,. heeft 7 versnellingen. Voldoende voor de fietstochten die jij wilt gaan maken?

De accu van de HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,. is geplaatst Aan frame, de actieradius is van 0 tot 75 km en de maximale snelheid is 25 km/h. Het aantal ondersteuningsstanden van deze fiets is: 1 stand. 

Deze HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,. weegt 21 kg.

Deze HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,. heeft een Ketting aandrijving.

Bekijk nog meer fietsen