1. fietsen
  2. Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H.

Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H.

5/5

Op zoek naar een nieuwe en goeie fiets? Misschien is deze Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H. iets voor jou? Dit is een Vouwfiets in de kleur Wit en met een 12 Inch wielmaat. Lees snel verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H.

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

12

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat

12 Inch

Gewicht

12 kg

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

In frame

Positie van de accu

Ketting

Aantal ondersteuningsstanden

1 stand

Actieradius

0 tot 75 km

Maximale snelheid

25 km/h

Omschrijving van de Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H.

De Windgoo B3 is uitgerust met een 36V/7.8Ah batterij die zorgt voor lange rijtijden, met een bereik van zo'n 25km. Bovendien heeft deze e-bike een trappersysteem waarmee je je rit draadloos kunt aansturen, zodat je het comfortabeler kunt maken. De Windgoo B3 E-bike is uitgerust met een 230W motor die maximaal 25 km/uur kan bereiken. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat de e-bike licht en stevig maakt. Deze mini-fiets is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart-wit, rood-zwart en blauw-wit. De Windgoo B3 is ook voorzien van extra accessoires zoals een koplamp, een achterlicht en een scherm voor het bijhouden van je huidige snelheid en de overige batterijstatus. Bovendien is deze e-bike voorzien van een veiligheidsslot waarmee de fiets geblokkeerd kan worden. De Windgoo B3 elektrische fiets is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare, lichtgewicht en krachtige e-bike. Met zijn lange rijtijden, trappersysteem en volledig aluminium frame, biedt deze E-bike je alles wat je nodig.

Veelgestelde vragen over de Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H.

De Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H. heeft een wielmaat van 12 Inch, een framemaat van 12 en het frame is gemaakt van Aluminium.

De Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H. heeft 1 - 5 versnellingen versnellingen. Voldoende voor de fietstochten die jij wilt gaan maken?

De accu van de Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H. is geplaatst In frame, de actieradius is van 0 tot 75 km en de maximale snelheid is 25 km/h. Het aantal ondersteuningsstanden van deze fiets is: 1 stand. 

Deze Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H. weegt 12 kg.

Deze Windgoo B3 Elektrische Long-Range E-Bike met Trappers E-bike 25Km H. heeft een Ketting aandrijving.

Bekijk nog meer fietsen