1. fietsen
  2. P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service.

P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service.

5/5

Op zoek naar een nieuwe en goeie fiets? Misschien is deze P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service. iets voor jou? Dit is een Fatbike in de kleur Zwart en met een 20 Inch wielmaat. Lees snel verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service.

Type fiets

Fatbike

Framemaat

40

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat

20 Inch

Gewicht

35 kg

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Aan frame

Positie van de accu

Ketting

Aantal ondersteuningsstanden

3 standen

Actieradius

0 tot 75 km

Maximale snelheid

25 km/h

Omschrijving van de P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service.

Met de P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service kun je genieten van een avontuurlijk ritje. Deze elektrische fiets heeft een krachtige 250W motor, waarmee je een trapondersteuning van 25km/h krijgt. Deze motor is toegestaan voor gebruik op de openbare weg. Je kunt de snelheid verhogen naar 45km/h door middel van het lcd-scherm menu, echter is dit niet toegestaan. De fiets is voorzien van een sterk aluminium frame en heeft een rijklaar service. Dit betekent dat je de fiets kant-en-klaar ontvangt, waardoor je direct kunt genieten van de unieke rijervaring. De P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service heeft dubbelwandige velgen, een schokabsorberende voorvork en een verende zadelpen. Hierdoor kun je comfortabel en stevig over het terrein rijden. Bovendien is de fiets voorzien van een 5-trap Shimano versnelling, waarmee je gemakkelijk je snelheid kunt aanpassen aan het terrein.

Veelgestelde vragen over de P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service.

De P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service. heeft een wielmaat van 20 Inch, een framemaat van 40 en het frame is gemaakt van Aluminium.

De P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service. heeft 7 versnellingen. Voldoende voor de fietstochten die jij wilt gaan maken?

De accu van de P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service. is geplaatst Aan frame, de actieradius is van 0 tot 75 km en de maximale snelheid is 25 km/h. Het aantal ondersteuningsstanden van deze fiets is: 3 standen. 

Deze P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service. weegt 35 kg.

Deze P4B Fatbike Elektrische Fatbike Elektrische fiets E bike Rijklaar Service. heeft een Ketting aandrijving.

Bekijk nog meer fietsen