1. fietsen
  2. Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot.

Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot.

5/5

Op zoek naar een nieuwe en goeie fiets? Misschien is deze Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot. iets voor jou? Dit is een Fatbike in de kleur Zwart en met een 20 Inch wielmaat. Lees snel verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot.

Type fiets

Fatbike

Framemaat

40

Materiaal frame

Staal

Wielmaat

20 Inch

Gewicht

35 kg

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Aan frame

Positie van de accu

Ketting

Aantal ondersteuningsstanden

7 standen

Actieradius

0 tot 75 km

Maximale snelheid

25 km/h

Omschrijving van de Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot.

De Spekbike Fatbike is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een sterk aluminium frame. Met deze fiets heb je een ongeëvenaard rijcomfort, dankzij de vering in de zadelpen en de dikke banden. De elektrische motor van 750W geeft je genoeg kracht om je door de heuvels te loodsen. Bovendien heb je de mogelijkheid om een extra slot te monteren voor nog meer veiligheid. De Spekbike Fatbike heeft een display waarop je de actuele snelheid, actieradius en andere instellingen kunt aflezen. Met deze informatie kun je je rit zorgeloos plannen. Daarnaast is deze fiets ook uitgerust met een koplamp en achterlicht, zodat je altijd zichtbaar bent in het verkeer. De Spekbike biedt je dus alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en avontuurlijke ervaring!

Veelgestelde vragen over de Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot.

De Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot. heeft een wielmaat van 20 Inch, een framemaat van 40 en het frame is gemaakt van Staal.

De Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot. heeft 7 versnellingen. Voldoende voor de fietstochten die jij wilt gaan maken?

De accu van de Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot. is geplaatst Aan frame, de actieradius is van 0 tot 75 km en de maximale snelheid is 25 km/h. Het aantal ondersteuningsstanden van deze fiets is: 7 standen. 

Deze Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot. weegt 35 kg.

Deze Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 750W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot. heeft een Ketting aandrijving.

Bekijk nog meer fietsen