HOCKEYXXL

HOCKEYXXL kun je vinden aan de Laanstraat 50a in Baarn.

Meer informatie over HOCKEYXXL in Baarn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Baarn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HOCKEYXXL wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HOCKEYXXL in Baarn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HOCKEYXXL vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HOCKEYXXL in Baarn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HOCKEYXXL ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Laanstraat 50a in Baarn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 631 6269, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij HOCKEYXXL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HOCKEYXXL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HOCKEYXXL

Bezoekers bekeken ook