Glas Sport

Glas Sport kun je vinden aan de Midstraat 39 in Joure.

Meer informatie over Glas Sport in Joure

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Joure of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Glas Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Glas Sport in Joure is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Glas Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Glas Sport in Joure meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Glas Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Midstraat 39 in Joure. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 513 412 647, of door te mailen via de website: http://www.glassport.nl/

Hoe kom je bij Glas Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glas Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Glas Sport

Bezoekers bekeken ook