Prenger Sales & Hockey

Prenger Sales & Hockey kun je vinden aan de Bieskamp 17A in Druten.

Meer informatie over Prenger Sales & Hockey in Druten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Druten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Prenger Sales & Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Prenger Sales & Hockey in Druten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Prenger Sales & Hockey vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Prenger Sales & Hockey in Druten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Prenger Sales & Hockey ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Bieskamp 17A in Druten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 487 516 856, of door te mailen via de website: http://www.salesenhockey.nl/

Hoe kom je bij Prenger Sales & Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prenger Sales & Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Prenger Sales & Hockey

Bezoekers bekeken ook