Dick Nap Recreatiesport

Dick Nap Recreatiesport kun je vinden aan de Da Vincilaan 41 in Ede.

Meer informatie over Dick Nap Recreatiesport in Ede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Dick Nap Recreatiesport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Dick Nap Recreatiesport in Ede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Dick Nap Recreatiesport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Dick Nap Recreatiesport in Ede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Dick Nap Recreatiesport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Da Vincilaan 41 in Ede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 53835131, of door te mailen via de website: http://www.dicknap.nl/

Hoe kom je bij Dick Nap Recreatiesport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dick Nap Recreatiesport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Dick Nap Recreatiesport

Bezoekers bekeken ook